top of page
IMG_9998.jpg

Κατσάνου Έλλη - Οικονομολόγος

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΥΝΘΕΣΗ

 

Τομέας ευθύνης : Στρατηγικός σχεδιασμός - Οργάνωση – Οικονομικός έλεγχος

 

Σπουδές:

Κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του τμήματος οικονομικών επιστημών της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Κάτοχος διπλώματος διακόσμησης και σχεδιασμού εσωτερικών χώρων του ΙΕΚ   Δημητρέλη Θεσσαλονίκης.

Μιλάει Ρώσικα.

Σύντομο Βιογραφικό: 

Είναι οικονομολόγος Α’ τάξεως. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην οικονομική διαχείριση και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα οικονομίας και λογιστικής.Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου (ΕΤΕΖ) ενώ έχει μετάσχει επί διετία ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε ομάδες εργασίας στο Περιφερειακό Επιστημονικό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) της περιφέρειας Ηπείρου με αντικείμενο την εκπόνηση masterplans, στρατηγικών έξυπνης εξειδίκευσης και την υποστήριξη της Περιφέρειας και της ΓΓΕΤ και για την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΑΚ). 

 

Εργασιακή Εμπειρία:

Έχει εικοσαετή εμπειρία στη διαχείριση τουριστικών μονάδων (ΕΤΗΠ ΑΕ, 2000–2021) και πρότυπων αγροτουριστικών εκμεταλλεύσεων (Struthio Farm, 1997-2004). Ως Financial Manager στην εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας «IMPEL» για το διάστημα 2007 - 2011 ανέλαβε και υλοποίησε την Οργάνωση συνεδρίων και εκπαιδευτικών ημερίδων, την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών ενώ ήταν υπεύθυνη για την Οικονομική διαχείριση της εταιρείας.  Κατά το διάστημα 1990-1996 μετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Οικονομία ΕΕ» και εργάστηκε πάνω στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και μελετών σκοπιμότητας όπως και την τήρηση βιβλίων Γ’ κατηγορίας. Κατά το διάστημα  (1987 – 1995) εργάστηκε παράλληλα ως Σύμβουλος Ασφαλίσεων εταιρικών ακινήτων και Αστικής Ευθύνης. Έχει διδάξει σε Δημόσια ΙΕΚ τα γνωστικά αντικείμενα: Γενική Λογιστική Επιχειρήσεων, Μηχανογραφημένη Λογιστική Ι και  Βασικές αρχές Οικονομίας.

 

Από το 2000 μέχρι σήμερα είναι μέλος ΔΣ της εταιρείας ΕΤΗΠ ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και οργάνωσης εκδηλώσεων. Σήμερα κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου ΔΣ της εταιρείας με αντικείμενο τη διασφάλιση ποιότητας και τη διοργάνωση μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων εντός των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της εταιρείας και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Καλλιτεχνική διαδρομή:

Η ενασχόληση της με το θέατρο ξεκινά το 1982, σε ηλικία 19 ετών, ως μέλος του ΟΗΘ (Οργανισμός Ηπειρωτικού Θεάτρου). Την ίδια χρονιά κερδίζει βραβείο Γυναικείου ρόλου για την συμμετοχή της στη παράσταση «Τα Σκουλήκια» του Νίκου Περέλη, σκηνοθεσία: Γιάννης Συλλιγνάκης. 

 

Κατά το διάστημα των σπουδών της (1982-1990) στη Θεσσαλονίκη, μετείχε σε σειρά θεατρικών παραστάσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων τόσο επί σκηνής όσο και σε υποστηρικτικές και τεχνικές θέσεις. Υπήρξε ενεργό μέλος του κοινωνικού χώρου «Το Στέκι» της Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης το οποίο αποτέλεσε πυρήνα καλλιτεχνικής δράσης και δημιουργίας ενώ η ίδια μετείχε στην οργάνωση πλήθους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, κινηματογραφικές προβολές κ.α).

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος ΔΣ της ΣΥΝΘΕΣΗ Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου και έχει αρμοδιότητες στους τομείς: Στρατηγικός σχεδιασμός - Οργάνωση – Οικονομική διεύθυνση και έλεγχος του φορέα. 

Έχει ασχοληθεί με τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως μουσικές βραδιές Jazz, παραστάσεις κουκλοθεάτρου, λαϊκές μουσικές βραδιές (Μαγική Αυλή 2012-2013) και επιμέλεια ατομικών εκθέσεων ζωγραφικής των καλλιτεχνών: Βαγγέλη Κύρκου, Σπύρου Σιατούφη, Γιολάντας Ζιάκα, Βασίλη Θαλασσινού, μικρογλυπτικής σε ξύλο του Γιώργου Νάκου και μικρογλυπτικής σε μέταλλο και σύρμα του Λεωνίδα Καρβούνη (Πολιτεία, Incognito 2000-2012)

Από το 2017 μέχρι σήμερα είναι μέλος της οργανωτικής ομάδας του Συλλόγου Παλιά Γιάννινα η οποία σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί πλήθος εκδηλώσεων (Γιορτές παλιάς πόλης, Αποκριάτικες εκδηλώσεις, Χριστουγεννιάτικα δρώμενα κ.α)

Ως ΗΘΟΠΟΙΟΣ έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις:

1982 - "Τα σκουλήκια" του Νίκου Περέλη - Παραγωγή: ΟΗΘ - Βραβείο 1ου Γυναικείου ρόλου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου

2023 - "Πάλι Καλά" του Βασίλη Κατσικονούρη - Παραγωγή: ΣΥΝΘΕΣΗ - Βραβείο 1ου Γυναικείου ρόλου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου Μονεμβασιάς

 

Έχει κάνει την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στις θεατρικές παραστάσεις:

2018 - «Ο Βατραχούλης Μπακακούλης» της Μαριανίνας Κριεζή - Παραγωγή ΣΥΝΘΕΣΗ

2018 – «Η Εβραία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ - Παραγωγή ΣΥΝΘΕΣΗ

2018 – «Ο Σπιούνος»του Μπέρτολτ Μπρεχτ - Παραγωγή ΣΥΝΘΕΣΗ 

2019 – «Λατρεμένη μου Οικογένεια» της Πένυς Φυλακτάκη -  Παραγωγή ΣΥΝΘΕΣΗ

2019 – «Το Ταξίδι της Αντιγόνης», σκηνοθεσία: Γιώργος Νάκος – Παραγωγή ΣΥΝΘΕΣΗ

 

Έχει κάνει ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ στιςπαραστάσεις:

2017 - «Γκολφω μέχρι Δακρύων», του Ντίνου Σπυρόπουλου, παραγωγή: ΘΕΟΡΑ 

2016 - «Η διαθήκη», του Μάριου Ποντίκα, παραγωγή ΘΕΟΡΑ 

 

Έχει κάνει την ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ στις παραστάσεις:

2016 - «Η διαθήκη»,του Μάριου Ποντίκα, παραγωγή ΘΕΟΡΑ 

2016 - «Μαγικά Μαξιλάρια», του Ευγένιου Τριβιζά, παραγωγή ΘΕΟΡΑ 


 

Ιδρυτικό μέλος του ΕλληνοΡωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας Ηπείρου - «Αναγέννηση»

Ιδρυτικό  Μέλος του δικτύου POLIS – Δίκτυο για την περιβαλλοντική Εκπαίδευση. 

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Αντιπρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου «Παλιά Γιάννινα» 

Μέλος επί σειρά ετών σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων

bottom of page